Træningstider

De officielle træningsdage er tirsdage, torsdage og søndage, hvor vi dyrker vores sociale profil og cykler ud og hjem sammen. Alt efter fremmøde, vil vi bestræbe, at vi får mindst 2 hold, i flere tempi hvor vi cykler ud sammen, 20-30 km, for derefter at splitte op i 2 hold. Tirsdage vil være træning, hvor farten er maks 25 km/t.

Derudover står det enhver frit for at arrangere ture af enhver ”karakter” (længde, tidspunkt, hastighed mv.), og det er i klubbens ånd at bidrage aktivt til sådanne initiativer ved at lægge sådanne træningsopslag op på Cykleklubbens Facebook side.

På de officielle træningsdage mødes vi altid ved HAC's lokaler, Mosegårdsvej, Horsens. Den der er tur-ansvarlig vil inden start orientere om turens længde, hvor vi skal hen.

På bakke-udfordringerne, kan der køres frit til toppen. Er man hurtig på toppen, stopper man op og venter til alle er klar til at køre videre. Det anbefales ligeledes at stærkere ryttere hjælper andre medlemmer ved enten af tage føringer eller at læ for dem som har behov – altså at medvirke til at alle får en god oplevelse til “venskab, glæde og motion" 

Tiderne er:
Tirsdage 17:30 - torsdage 17:30 - søndage 9:00
Men hold jer orienteret via Facebook. Her vil alle træninger, løb og øvrige arrangementer fremgå.

Du kan se planlagte træninger i kalenderen, som bliver offentliggjort på Cykleklubbens Facebook side og her på hjemmesidens forside.

Top
Thrane.nu